Nascuts per llegir
Nascuts per llegir: www.nascutsperllegir.org

Pàgina d'inici
  Us trobeu a: Promotors > Societat Catalana de Pediatria

Societat Catalana de PediatriaSocietat Catalana de Pediatria
http://www.scpediatria.org/ Recurs en finestra nova
Societat Catalana de Pediatria

La Societat Catalana de Pediatria és una entitat de caràcter científic i cultural en l'àmbit de les Ciències de la Salut aplicades a la infància i adolescència, amb personalitat jurídica pròpia, està adherida a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears, associada a la Asociación Española de Pediatría i vinculada a la Fundació Catalana de Pediatria.

Té per objectius:

Té més de setanta cinc anys d'història i fou fundada l'any 1926 i té més de 75 anys d'història. Es regeix pels seus estatuts i els òrgans de gestió.

Compta amb Grups de Treball i edita diverses publicacions:

Col·laboració dels seus membres en la preparació de les publicacions de l'Acadèmia de ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears: Annals de Medicina, Vocabulari Mèdic, Diccionari Enciclopèdic de Medicina, Índex Farmacològic, Monografies Mèdiques i Mitjans de Diagnòstic en l'assistència primària.

Elaboració del Carnet de Salut Infantil, del llibre Consells de Puericultura, i del Manual d'Aptitud esportiva editats per la Generalitat de Catalunya.


ON ÉS?

Passeig de la Bonanova, 47, 2n de Barcelona


SECCIÓ D'ATENCIÓ PRIMÀRIA

La Secció d'Atenció Primària de la Societat Catalana de Pediatria és una entitat científica i professional sense ànim de lucre, de durada indefinida, adherida a la Societat Catalana de Pediatria. Fou constituïda al poble d'Agramunt de Lleida, el dia 4 d'octubre de l'any 2003.

L'objectiu d'aquesta secció és:

  1. Promoure el desenvolupament de la Pediatria d'Atenció Primària. Buscar el màxim estat de salut del nen i adolescent i la Promoció de la seva salut. Prevenir la malaltia i recuperar-lo en cas de contreure-la.
  2. Missió docent en la formació pediàtrica a l'Atenció Primària del pre-grau i post-grau.
  3. Missió investigadora en tot el relacionat amb la Pediatria d'Atenció Primària.
  4. Coordinació dels diferents programes sanitaris relacionats amb el nen sa i el nen malalt.
  5. Recollir els problemes i inquietuds relacionats amb l'exercici de la Pediatria en els Centres d'Atenció Primària públics i privats i gestionar-los davant l'Administració.
  6. Promoure la busca de les condicions idonis per el millor desenvolupament professional en els aspectes socials i comunitaris de la Pediatria de la Atenció Primària.
  7. Actuar com assessor i referent a l'Atenció Primària per a la Societat Catalana de Pediatria, Administració i Societat Civil en els problemes de la infància i l'adolescència davant els aspectes científics, professionals, docents i administratius.

tornar a l'inici

pàgina modificada el dia 

Portada  |  Projecte  |  Promotors  |  Proves pilot  |  Materials  |  Altres projectes  |  FAQs
2005- © Nascuts per llegir | www.nascutsperllegir.org

XHTML 1.0 Transitional vàlid  CSS vàlid